Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEDSEN

Jag blir så ledsen när jag möter dina blickar kalla.
Jag blir så ledsen när jag ser dina tårar falla.
Jag är så ledsen att jag sårat dig.
Jag är så ledsen att jag plågat dig.

Men snart är det slut, snart ska jag gå.

Jag ger dig ditt liv tillbaka igen,
hoppas du får någon bättre än jag.
Lev nu ett bättre liv min vän,
kanske kan du glömma mig en dag.


Jag blir så ledsen när jag lyssnar på ditt prat.
Jag blir så ledsen när jag känner ditt hat.
Jag är så ledsen att du vänder din rygg.
Jag är så ledsen att du inte känner dig trygg.

Men snart är det över, snart får du vara i fred.

Jag ger dig ditt liv tillbaka igen,
hoppas du får någon bättre än jag.
Lev nu ett bättre liv min vän,
kanske kan du glömma mig en dag.

Men så en dag kanske vi möts igen,
Då såren läkt och orden bleknat bort.
Då kan vi skratta som förr min vän,
Jag hoppas det, för livet är så kort.

Men just nu släpper jag din själ, just nu är det farväl.

Jag ger dig ditt liv tillbaka igen,
hoppas du får någon bättre än jag.
Lev nu ett bättre liv min vän,
kanske kan du glömma mig en dag.
Kanske kan du glömma mig en dag.








Fri vers av Johan Lidberg
Läst 772 gånger
Publicerad 2004-08-04 11:13



Bookmark and Share


  Johan Lidberg

2004-11-12

    Elin E
Gripande dikt med omärkliga rim.Stark och sorgsen.Påminner om en låttext med styckena som upprepas.
2004-08-07

  reback
Stark kärlek, otroligt berörande. Kärlek är inte att alltid att hålla fast, utan istället släppa taget....
2004-08-04

  Cattis Rönn
och tänkvärd...jag känner starkt hur jag får tillbaka mitt liv...när jag läser denna...Tack!!!
2004-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg