Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökte inte det som du söker efter

Jag bryr mig inte om
Dina pengar!
Du är en vanlig människa
För det!
Tro att du ska bli behandlad
Annorlunda för det
Du sa att jag var välkommen,
Men inte nu
Tänk för att jag inte bryr mig
För idioten är du

Jag bryr mig inte om dina titlar
Rang eller släkt
Att människor inbillar sig sånt
Är billigt och dumt
Tänk när vi alla var bönder
Hur enkelt allt var

Jag bryr mig om medmänsklighet
Ett varmt hjärta
Och människor som bryr sig
Tänk så svårt?
Att ännu ska de svaga stängas ute
Allas vårt
Det var snart 6:e juni och vi firar nationaldagen
Jag bryr mig inte




Fri vers av snej
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-04 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej