Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldslandet

Bajkalsjön
Uralbergen

Drömmer mig bort framför
Världskartan

Som när jag var sju

Mitt skrivbordsunderlägg
Världskartan

Gav drömmar om att se
Världen

Eldslandet




Fri vers av Inez L
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-04 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L