Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vaknade i morse...och såg


Morgon



Solen gick upp idag

jag hörde fågelsång

var fanns solen igår

när jag inte ville se

var fanns fåglarna igår

när jag inte kunde höra


nyvaknat hopp




Fri vers av Harriette
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-05 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette