Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målar min dag




på morgonluften går
strålar

skuggor

minnen

dagens ord

jag målar









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-05 07:40



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fin konst, lätt att ta till sig!
2012-06-06

    ej medlem längre
Underbart är kort...det var vad den här dikten var: underbar och kort.
2012-06-05

  T.R Ekman
Befriande fräsch från agg...
2012-06-05

  kerstin skriver VIP
skönt flyt i dikten, innehållet gör mig på bra humör.
2012-06-05

  Gunilla Karlsson
Vacker och enkel
2012-06-05

    ej medlem längre
Skön dikt. Så få ord och så levande.
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP