Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oddset en allvarlig utmaning...


Vadet

funderar på att klippa gräsmattan?

jag tittar på mattan och mattan tittar på mig undrande

och maskrosorna garvar i horisonten även tistlarna har roligt

mycket står på spel för maskrosorna

dom har slagit vad om att överleva sommaren




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-05 08:38



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mm..det gör dom;)
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman