Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens man rapporterar

måsarna sjunger utanför
solen ser ner åt oss och ler
detta är första sommardagen sedan regnet for sin kos
än en gång så har jag valt att tro på grönska
att tro på liv




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-05 09:13



Bookmark and Share


  Minkki VIP
klokt val, härlig fläkt över orden
2012-06-08

    ej medlem längre
Tillförsikt i vacker form,vi lever i en tid då texter som denna är livsviktiga!
2012-06-05

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling