Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsen



Gräsen står raka
kring skolgårdens träd
knästrumpsflickor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-05 14:41



Bookmark and Share


  Saring
Underbar! Känner syréndoft, grusknaster och bubblig förväntan.
2012-06-10

    ej medlem längre
den var fin!
2012-06-05

  Dufvenberg
Snart är det sommarlov!!
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP