Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en eftermiddag med äventyr vid en fridfull sjö vid en strand lugn och ro med dig min fina son


kvällssol, fågelkvitter, bad och sommar

sakta går solen ner bakom träden
filten i gräset
vi slår oss ner
mor och son
två som håller av varandra

vandrar hand i hand
för dig gör jag allt
när allt känns kallt

fågelkvitter i försommar kvällen
som en ljuv melodi
klingar vackert
smeker vår själ

du ser på mig
glittrar med dina ögon att
du mår bra
trivs
har det bra
värmer mitt hjärta

bad är härligt
ger ett trasigt inre frid
ro
ett barn som haft det jobbigt

nu ser jag hur du ler
glittrar
trivs
leker
allt är ett enda stort äventyr

sommar blommar inom dig
mig
upptäcker nya platser
där vi tillsammans kan
samla energi
ro
få frid




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-05 18:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så härligt underbart!
2012-06-17

  anits VIP
Kärleksfullt skrivna rader
gillar, gillar mycket
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77