Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandfynd

Inte vet jag

vad jag letar efter


Strandfynden

har mist sin magi

den av havet

slipade glasbiten

mist sin skönhet


Trävirket

som flutit iland

kommer inte

från ett förlist fartyg




Fiskarnas flaggor

fladdrar trasiga

i vinden


Strandblommorna

pinade

i en ständig kamp




En kvarglömd badkappa

kanske han bara gick rakt ut i vattnet

och sjönk till botten

till sist gav han upp


Men vänta nu


Spår i sanden

nakna små fötter

nej nej

ingen gick här

du inbillar dig igen


men spåren då?


Slumpen


men det ser du väl

det är små barn som nyss gått här

nej nej

rena

rama

tillfälligheter






Fri vers av Ali D VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-06-08 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP