Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en vanlig atypisk




i ligor om två och två
gömmer sig alltid

där bakom hörnet, i vrån

han sjunger den sången som en självklarhet
budskapet når mig långt in

en järnridå mot glädjen i livet



jag skrattar med dig och dig
i smyg, gråter mitt hjärta

förlusten, för lusten jag trodde på



den enda krigaren är kärlek
genuin äkta kärlek, närhet

en hand

på min hand, när du förstår
inte slår

ut det ljus som flämtar
men ännu brinner



så hårt den lågan slår
mot ångestdemonen

han som sjunger som en självklarhet
att natten är nära, den är här

han svär

på det



då kärleken hånar oöverstiglig
onåbar, nåbar och nära

alldeles här

och skuggorna som en benedektinkör
unisont 'hello earth'

från här och till månen
venus förvandlar mig till sexgudinna

fast han vet jag är atypisk asexuell
abnorm



och det andra som börjar på a

ett arsle i universum
bra på att skita

förakt


förlåt










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-05 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ekar smärta,, bra formulerat...
2012-06-05

    lenakarin
Det här är helt naket, smärtsamt att läsa o mycket bra skrivet.

Den enda krigaren är kärlek..
2012-06-05

    Ken Cassel
Instämmer med föregående talare, Prinsessan!

Bra!!!

::))
2012-06-05

  Dufvenberg
Befriande och satan i gatan vad bra.
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP