Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När katten är borta

Tror jag på en enda kärlek?

Nej, jag tror på en omåttlig
omättlig
allomfattande kärlek

ändå skulle jag aldrig dela mig
med någon annan
om du tror på mig

jag är lika styv i min övertygelse
som jag är lätt på handen

mjukt smeker jag
den hårdhet som behagar mig

Don´t blow up in my face




Fri vers (Fri form) av Cammie
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-05 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie