Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala lite tyst till mig

Vi delar en hemlighet
du har viskat den i mitt öra

Har du viskat den i andras öron?

Din lem mot mitt lår är välbekant
frustrerande trygghet

Med din hand på min höft
är jag säker

Jag ser dig inte
Är du en spillra av oss?

Upphör vi att lägga manken till
blir attraktionen störst

tillåter jag mig själv
att andas
kommer livet att tränga sig på

Jag insuper korta pustar
och förlorar kontrollen
över de krafter som för mig framåt




Fri vers (Fri form) av Cammie
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-05 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie