Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödsdömt isberg


sargar dig
mer än gärna
bara jag
försvinner
utifrån din hjärna
jag har inget där
att göra
du anar inte
hur mycket
jag kan
förstöra
du kanske tycker
jag verkar
okej
men det du ser
är bara
toppen
på ett
dödsdömt isberg




Fri vers av Flodhäst
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-02-03 00:15



Bookmark and Share


    NoMi F
Så starka ord
förmedlad i poesi
Ger mig känslor, kan känna en hel del här
Sorg, förtvivlan, insikt ja ännu mer
Tycker om
2006-02-23

  Jessica Ebbesson
Ödesmättade rader. Dina ord berör mig.
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst