Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det bara, nu




drömmen är magisk
handlar inte om någonting

låter mig vara i sömnen
rensar ut allt ont

som det åsamkat mig



mina gärningar
slår tillbaka

karma kommer frekvent
som svar på min lista

göranden

och

handlingar

oavsett gott ont
eller ont gott



som att tro en ängel brutal
när den egentligen är kriminell

att tro en händelse ond
fast den leder till nåt gott

i slutänden

får jag ändå sova gott
drömma

det tackar jag för



så här i längtan
i väntan

i outhärdlig sorg
i ensamhet

i livet

som bara är


och i detta nu
glimtar vackra stunder

utbytande konversationer

som ger glädje

om än för en stund


distraktion

och näring
till mitt inre




















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-06 08:03



Bookmark and Share


    lenakarin
Fint skrivet..
Gott el ont, kanske inte finns, kanske bara hur vi ser det just i stunderna?
2012-06-07

    ej medlem längre
Jag känner en stor ensamhet i orden...
2012-06-06

  Dufvenberg
Jättefin.
Och ensam.
Men stark.
2012-06-06

  Ljusletaren
Även en kriminell kan vara en ängel ... det gillade jag bäst!
Allla vi har något gott i sig ... vill då jag tro ;.)

Suveränt bra ordat/kram
2012-06-06

    ej medlem längre
fragile! bra *
2012-06-06

    ej medlem längre
skirt graciöst och vid liv
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP