Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kommer någon lyssna...

När kommer någon

att lyssna

på mig

När kommer mina ord

vara lika mycket värda

som era

Vad ska jag göra

för att ni

ska förstå

hur jag mår

För

mina ord

talar

i tystnad

Har lärt mig

att ingen hör mig


Man säger att

alla barn är lika mycket värda


Man säger

att vi alla ska få

föra våran talan


Man säger att

någon ska föra våran talan

när vi inte själva

kan det


Man säger att

alla har

samma rättigheter

Men det har vi inte

För jag

är ett levande bevis på det

Och en dag kommer jag gå under

eller göra något åt det

Men då kanske det är försent för mig...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 629 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-30 07:17



Bookmark and Share


  firefire
sant,endel tycks mera värda än andra,vissa blir behandlade som skit eller som luft,lika jävligt bådadera..Jag har varit där men det var längesedan nu,ärren finns dock alltid kvar,såren likaså...Hoppas det löser sig för dig...kram!
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman