Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje gång jag regnar



det tog slut
allt på en gång
från liv till död i ett andetag

fåglarna sjunger idag
men inte för mina öron

solens strålar 
upptäckte mina brister
det ofrivilliga cirkusbarnet

allt det där gröna
är nu tistlar och törnen

att något så vackert
kunde bli så fult

ett konstverk suddas sakta ut

som ett vattenlösligt smink
på en gråtande clown
blev jag ett med regnet

 

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-06 14:23



Bookmark and Share


  john ekström
Skört, men snyggt.
2012-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt. Vill vända på det. Du skriver så det känns.
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson