Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrumpenhjärtat



när ditt försvann
stannade mitt
som ett billigt armbandsur
allt som blev kvar
ett trasigt år
och dina döda krukväxter
som jag kommit mig för
att spara
då de påminner om
mitt skrumpna hjärta

 

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-06 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson