Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intet nytt på östfronten

Vifta med flagga
dricka nordens gyllene skål

eller

ta en lur
njuta en stund

och förneka mina fädernes spår

I landet närmast i väst
och i landet i väst på andra sida den stora pölen
har jag firat storslaget

Men här?
För kungen
för folket
för tiden?

En stjärna är född
som kan vägleda

Jag älskar detta land





Fri vers (Fri form) av Cammie
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-06 19:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie