Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tillsammans




jag räknar inte dagarna
i ögonblick vi delat

jag räknar dem
i stunder jag har uppskattat

de är få


du kan tala med mig
om ditt liv

jag beträder ny mark
med förväntan
förhoppning

säger jag dig


men i själva verket

är jag till bredden fylld
av hämdbegär
och vill inte dela mina känslor
med dig


du kan dela ditt liv med mig
det betyder inte att vi har något
gemensamt




Fri vers (Fri form) av Cammie
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-06 19:58



Bookmark and Share


  Veronika Forsberg
Snygg text! :)
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie