Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Att vakna vid din sida
halvt i sömnen
känna ömhet
över en snarkning
att se på dig
sovande
med rufsigt hår
vänd mot mig

för länge sedan
men ingens fel
att inget längre finns




Fri vers av Harriette
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-07 07:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite vemodigt och längtande...
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette