Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du magi eller vet du hur man får tag i?




som jag längtar skuggan under ett äppelträd

du och jag, måleriet, poesin och sanningen

i ett nötskal

i en dröm

en paralell värld?

en fullt realistisk målinriktning?



ja en önskan så lätt för dig

för mig lätt surrealism

onåbart i verkligheten

något endast för drömmen

för att komma dit

krävs magi



och har du den

ge den till mig


är du snäll











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-06-07 08:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poesi som flödar, rinner och berör.
2012-06-07

  Linda CH VIP
En jättefin text!
2012-06-07

    lenakarin
Den här texten är väldigt bra!
Jag önskar dig, av hela mitt hjärta, den magin rör dig i sommar,
kanske gör den det precis... nu!
2012-06-07

  LenaJohansson VIP
tackar senaste kommenteraren här eftersom det inte funkar att posta till dig...stort tack!
2012-06-07

    ej medlem längre
Dubbelbottnat flyt med driv.

Gillar!
2012-06-07

    ej medlem längre
Ah...fint det här.
Tack.
2012-06-07

  Ljusletaren
Tills du hittar detta ... så njuter vi av dina ord ;.)

/kram
2012-06-07

  Dufvenberg
Jag tror absolut att magin
kan komma att uppstå.

Verkligen fint.
2012-06-07

    ej medlem längre
life is magic, so as poetry!! **
2012-06-07

    ej medlem längre
simsalabim (@#!=)

.........

fungerade det? inte?


Pokus Fokus holiokos... Det då?

;)

(vi är alla magiker!)
2012-06-07

  Anya VIP
Här hoppas jag på givmildhet så att diktarjaget får sin magi. Frågan är om inte diktarjaget kan alstra lite magi själv?
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP