Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek


Ett svek

jag inte kan förlåta

inte än

inte nu

bitterheten lever i mig

hämnd som vill komma ut

ett gift i mitt blod


ett botemedel


någon




Fri vers av Harriette
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-09 08:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tolerera aldrig svek, gentemot dig.

stark förmedling, således bra.
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette