Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöka duger?

Ibland går det inte att tvätta rent

och det slutar aldrig

blöda

svider som om

någon strött i

salt



Skrapsår



Som att vara fastkedjad i ett

förflutet med

tjocka kättingar

grova runt smala

handleder


Och det går inte alltid att

knulla sig fri




Fri vers av ellenr
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-07 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr