Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland


Där tången möter vågen
har tidens svall sin boning
Där havsskum möter vassen
och där klipporna tar vid
har tålamodet plats bland
viden

Där tallar möter mossar
har tidens sly sin boning
Där lavar möter urberg
och där klipporna tar vid
har evigheten plats bland
skiffer

Där dalen möter kullen
har tidens brant sin boning
Där gapet möter människan
och där klipporna tar vid
har ängslan plats bland
stupen




Fri vers av R.M.Z.
Läst 959 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-03 09:19



Bookmark and Share


  JMR
Äntligen lite på svenska..... ;-)
2006-02-08

  rebecca d
så vackert, så rytmisk...man vaggas in i din dikt och tar den till sig...
2006-02-07

    NoMi F
Vad vackert skrivet
Djupt och välformuelat
2006-02-05

  Proverbe
Fin. Får jag följa med dig dit?
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.