Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmens verklighet...

i drömmen.
eller rättare sagt i mardrömmen,

såg jag dig.
såg ditt hatiska leende.
såg hur ditt hat flöda ut i ordsvärmar.

i ögonvrån såg jag en kvinna.
med ett ledset ansikte.
hur hon krampaktigt ville gå fram till dig.

men du bara stötte bort henne om och om igen.
jag ville skydda kvinnan.
men hon såg mig inte,
ville inte lyssna.

tyvär var detta ingen mardröm.
detta var verklighet.
min verklighet.
för kvinnan du stötte bort om och om igen.
var inte vem som helst.

det var jag.




Fri vers av Konstanzia
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-07 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia