Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ger mig ut på gamla jaktmarker igen....


"Kvasifilosofi (2)!"

"Den som inget vill se, ser inget heller..." Kan jämföras med att man "inte ser skogen för alla träden" , beröringspunkter finns, att man blundar eftersom man inte vill se eller förstå, man vill ,till varje pris, undvika sanningen .



"Om du inte ens försöker så har du aldrig haft chansen " , kan ju nämnas i samband med , t ex .:"Du kan aldrig lyckas om du inte försöker" , de är ju rätt lika , de spinner på samma tema , man låter, helt enkelt, "tåget gå"............



"Jordelivets skola är den enda skolan som bara erbjuder död och förintelse som examensarbete ..." Detta får stå för sig självt, kommentarer kanske är överflödiga....., eller ?



"Sex utan äkta känslor är bara ett mekaniskt och metodiskt knullande utan andra mål än en patetisk orgasm , som , hur perfekt den än må vara, torde kunna ge en känsla av omoraliskt beteende och skada de rester av ett äkta känsloliv som den berörda personen , eventuellt, skulle kunna vara i besittning av..." Naturligtvis finns de professionella, pornograferna, som ser det hela som ett yrke , skökorna som tjänar pengar på detta och "players", de som ser sexuella äventyr som just inget annat än ett... äventyr .....



------




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-07 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har man tron skingras dimmorna om världen ganska så bra å man ser genom lite bön....
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska