Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smakar salt

Det smakar salt,
tungan fångar
dropparna som
rinner nerför mina kinder

Det känns
gott

min tunga
njuter
av de salta dropparna

Ansiktet
indränkt

Linnet
vått
som
en andra hud

Så avslappnad

Lutar mig mot kudden

Låter det våta torka in

Sluter ögonen
tacksam för att
kroppen kan landa




Fri vers av helenita VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-08 12:38



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vackert befriande
när tårar likt ett
glittrande regn
rensar luften
och slutar i
en härlig friskhet
i varmt solsken
Tack för dina ord
2012-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Du har fått fram känslan riktigt bra. Och visst är det skönt ibland att bara låta tårarna rinna.
2012-06-08

  helenita VIP
Tack för era fina kommentarer!!
Skönt med läckage ibland :)

Undrar vilken låt du tänkte på av
Kim Larsen? Vill lyssna :)
2012-06-08

    ej medlem längre
befriande läckage!*
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP