Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reaching for the thing




når inte ända upp till himlen idag
fastän jag står på en stol

sträcker

sol

räcker

inte

fram



efter allt varit soligt och varmt nära och bra försvann plötsligt klartydligheten bakom ett hörn han står där än och väntar på mig att jag ska bli nykter igen för jag drack en lättöl och det var inte bra jag fick huvudvärk och somnade sen blev jag bakfull på sedvanligt sätt och tog min tablett mot mitt ansvar





där ser du hon går nästan som en
annorlunda framåtlutat aktad föraktad
av själva livet men tror på det ändå
fast hon saknar blå ögon och tid
av förnekelse

lekelse som kunde te sig oerhört
dumdristig men inte lika dum som nu
och du om du hör hennes rop i natten
vakna inte vänd dig somna om för hon ser
och sen så kommer hon för mer
och mer





jag sträckte mig upp mot himlen idag

men galgen som fanns där innan var inte kvar

jag låter det passera denna gång

men ljug inte för mig igen är du snäll


John Blund











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-08 18:18



Bookmark and Share


  ULJO
Ger mycket eftertankar, kanonbra text
2012-06-09

    ej medlem längre
En härlig text som säger så mycket...även mellan orden.
2012-06-08

    ej medlem längre
Bra och starkt skrivet...går aldrig från din sida oberörd...inte nu heller.
2012-06-08

    ej medlem längre
suger tag!
2012-06-08

  Dufvenberg
Starkt och gripande.
2012-06-08

    Ken Cassel
Bra Prinsessan ::))


Kram
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP