Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanför molnen

Jag gör allt
Allt jag kan
Allt jag kan för hålla mig upprätt i dina armar
Håll om mig
Fly med mig
Låt oss försvinna från denna mardrömsvärld
Bara ta min hand
Jag tar oss till platsen
Den sällsynta platsen
Där vi kan må bra
Till platsen där jag brukade va
Låt mig ta med dig

Till drömmarna

Ovanför molnen




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-08 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast