Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle kunna...

Jag släpar min kropp
Längs en väg av känslor
Vissa dagar känns inspirationslösa
Jag plockar vissna löv bland ruttna träd
Slänger krossade stjärnor i gräset täckt av dagg
Jag skulle kunna snurra runt tills jag upptäcker
Upptäcker okända världar
Upptäcker starka smaker
Ljuva dofter
Fantastiska toner
Varma beröringar
Det är rörande och extraordinärt
Makalöst och storartat
Att få ett stänk av mildhet
Blickar av skönhet
Toner av fioler och harmoni
Jag skulle kunna dansa mig till en inspirationskälla
Kläcka ett ägg där gåvor är gömda
Dofter av framgång och lycka
Jag skulle kunna låta min kropp
Falla mjukt efter alla hårda grunder
Låta mina ögon öppnas för den ljusa världen
Den nya tiden som öppen står
Jag skulle kunna låta mig själv färdas
Färdas in mot mitt okända land
Fånga upp
Fånga in
Spela in
Och lyssna
Och se
Blunda och tänka bort
Men inte glömma
Förändra
Men inte förtränga
Lära ut
Lära in
Jag skulle kunna låta mig själv andas
Andas och le
Göra om till något underbart
Lägga till
Men inte ta bort
Inte helt
Jag skulle kunna leva
Jag skulle kunna låta mig själv leva
Leva ut
Förminska ångest och oro
Jag skulle kunna andas in kunskap
Information
Fakta
Om det som gör mig värdefull
Och jag blåser ut
Jag andas ut
Meningslösheten
Och ännu ett steg jag tar
Och vad det tar mig långt
I en oändlighet
I tusen år
Och om och om igen...




Fri vers av MissCaylin
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-08 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin