Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i en låda



jag är
ett liv i en låda

inkapslad

knackar på väggarna; går det att spika upp någonting där


så smyckar jag de bruna väggarna med rött, guld, och speglar
för att finna ett annat ansikte än bara mitt



vi talar, inte delat, introspektivt om hur vi ska lösa all oro
formatera om
prestentera på nytt

innan vi går till loppmarknaden, som i avsaknad av loppor endast består i
reflektioner av en bättre framtid, från någon annans dåtid


i den lilla lådan

på andra våningen

i ett huskomplex

på landet

i civilisationen









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-09 08:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
likt en liten puppa, innan..
2012-06-09

    ej medlem längre
Känner igen.
En känsla av instängdhet, men så gör man så gott det går ändå liksom...
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP