Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Life is just another fairytale




egentligen ville jag tala som prinsessan på ärten
om smärtan

men den var ogripbar
för den låg i en tändsticksask
längst ner i byrålådan



tilllsammans med sagorna;

svinaherden
de röda skorna

mästerkatten i stövlar


rödluvan
och många fler











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-09 08:12



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Flickan med svavelstickorna.

Fint.
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP