Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade jag rätt tid och plats?




eftersom det bara var jag som var närvarande på mötet

talade jag inte särskilt mycket

för jag förstod, ingen hörde

de satt på E 18 i kö

till Stockholm för besök

på Moderna museét









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-09 08:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i allas frånvaro! ** gjorde du rätt..
2012-06-09

    ej medlem längre
SOM...det kan bli!
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP