Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer oftast alltid en morgondag att minnas...


Bakslaget

min student vaknar upp i ottan

av slaget i bersån

där flaskliken ven över mössprydda skallar

champagnens bubblor börjar flagna i de skrälla tapeternas fulla valörer

en dagslända tittar som hastigast förbli men alkoholångorna stoppar dess djuriska framfart

allt medan min students malörer och hoppande grodor ger en bitter avslagen atmosfär

i denna stund av verklighetens cresendo




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-09 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman