Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den heliga modern



Hon tillhör tiga-och-lida generationen
Eller kanske det mer handlar om att tiga och glida?

Föräldraskapets helighet är en norm
Fast det kanske mer handlar om abnorm?

Man har gjort sitt bästa, är en fastslagen sanning
Även när barnen kände sig som andra klassens bemanning?





Fri vers av Anita Hanssen
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-19 08:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är definitivt inte Maria som är den heliga modern - som en viss förfallen kyrka tror.
Men jag tror på familjen som gudomligt initierad institution.
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen