Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög

Biter samman käkarna
e till bredden fylld av
magi
vågar kisa fram
bakom min mörka gardin
Lägger mitt huvud mot ditt bröst
så mycket lättare nu
försöker höra
vad du känner

Du ger mig
okomplicerad kärlek
vet att du längtar efter
enkelhet o lugn
men jag kan bara älska hysteriskt
din kärlek till mig arbetar övertid
det vet jag min älskling,
jag har brist på precis allting normalt

Känslorna inom mig
byter plats
flyter in i en skimrande
låtsas värld
känslorna fastnar i
drogens fina filter

Att älska dig är inget jag klarar
hör mig när jag varnar




Fri vers av fröken pia
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-02-03 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia