Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åkommor och tillstånd




kramp i svagmuskeln
snaskdomningar i snacket
klarsyn
öronstång
ledmeskalin
knäseparation
hjärnskojs
hjärtmalet
kallsupar
hudflingor
verklighetsallergi
teaterföreställningar
vansinnesfärder
schizoida preferenser
psykosmalt
sockersmältning
saltsjuka
nitroglycerinbegär
höftledspreventivmedel
slagarmbåge
vrickat humör
stelnat handslag
sockerdrickatonsiller
herpesglid
tarmföring
rättslig hållning
kutmygg
kasturin
rörinplantat
näsarbete
lyftkran
allomfattande underedsbehandlingskräm
tillsdessattalltingtarslutfobi
nattmörker
dagslängtan
morgonflådd
tandgneisrar
vulkanarsle
brunsåsöga
köttbulle
nässelläppar
blygdricka
näsvisfoster
organdonatorcertifikat
livmoderhjärna
äggstocksbrylling
tvillingsjäl
hjärtapplåder
klaffraffset
kammarsjuka
skörbjuggskänsla
papegojstämbandsförlamning
vingklippta änglar
hårtester till salu
flätnoja
tofsredskap
kamslingor
bensårssorbet
humorsvängningar
tidsskillnader
magtjocka
fettdepåbadringar
lastkajsbajs
kattavlivningsjuice
cocktailparty på drängar
ryggdragsko
kotpelardanssalar
smärtklinikskräck
paniksvängdörrar

och

depressionsexport/import



Gå till Kassan >>>


















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-09 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som ur naturläkaren Maria Trebens bok, mycket att grunna på!
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP