Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De glittriga





dom möttes i porten i guldlamé

styrde armen mot nålspetsen ingen fick se

för fyratusen om dagen fick hon sin shot

en utan kaffe och likör

en ren skir vätska

kärlek i en kanyl

hennes gud

en falsk guru

talade om guld och eufori

tog sen själen ur

ett fruset lik

låg vridet längst ner

första trappsteget på den massiva trappan











Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-09 17:49



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
olikt dig texter. gillart!
och garvar åt svennas koments..
2012-06-09

  firefire
starkt...
2012-06-09

    ej medlem längre
Det gäller att aldrig sluta söka och att finna, å då ej någon kanyl eller flaska...
2012-06-09

    ej medlem längre
Clear Cut
2012-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Som hämtat ur en låt av ett av mina favoritband, New York Dolls.
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP