Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå på dig

Säg vad du vill
Låt ingen tysta dig
Skrik sönder dina lungor
Tvingas aldrig hålla käften
Stå på dig
Annars gör någon annan det
Låt dem inte trampa
Inte på dig
Aldrig på dig

Skrik sönder dina lungor och låt dig aldrig tystas




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-10 00:07



Bookmark and Share


    livspoesi
håller med, bra skrivet!
2012-06-13

  Larz Gustafsson VIP
En uppmaning jag inte är sen att följa.
Bra skrivet!
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast