Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In oh




jag möter tystnaden
och smärtan naken

en period av månen
moln som basar ut grått

i mitt huvud
en strand

en tillflyktsort

ett ställe att sätta bo
pynta och forma

sätta färg
låta former

kristalliseras ut
som tendenser

om en framtid
i lugn o ro

och äventyrliga inslag
på en strand

ett universum
in oh













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-10 08:16



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så naket vackert ... gillar/ kram
2012-06-11

    ej medlem längre
Nakna tankar. Känns lite ensamma med fulla av kraft framåt.
2012-06-10

    ej medlem längre
Snyggt fångat.
Gillar.
2012-06-10

    ej medlem längre
bra!!*
2012-06-10

    lenakarin
Fint skrivet o visst måste man vara djupt naken för att hitta de drömmaro önskningar som... betyder nånting.
2012-06-10

    ej medlem längre
Längtan möter verklighet.
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP