Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev dina stunder


Släpp din börda

lev dina stunder

kom låt oss vörda

livets under.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-10 10:26



Bookmark and Share


  alvan
Sant... Bra!
2012-06-10

  Änglaögon
Tänkvärda tankar!
2012-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärt även med få ord.
2012-06-10

  träsnidaren
Så sant!

Din poesi fungerar mycket bra med rim och rytm.
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP