Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet på landet kan variera något...


Landet ger och tar

en jobbig tupp gal frenetiskt värre att den orkar hålla på

på landets jord ligger jag och vältrar mig i solens sken med ett smultronstrå i mungipan och ett undergivet jordgubbsleende på glänt

men galten gillar inte min nya stil då den vänder skinkan till

hästen gnäggar loss och uppmuntrar mitt levende

finner en sann supporter då fårskocken sviker och korna går bärsärkargång framför min syn




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 312 gånger
Publicerad 2012-06-10 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman