Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På vift med en salig ande...


Kört

sitter blackt i en svart taxi utan skyltar och dreglar som en boxer

inga pengar men full som en spruta glad i hågen på vift undan allvarets herdar

vill aldrig att vägen skall ta slut men det gör den tillslut

och gatans unkna charm leder mig rätt

det kostade mig bara en spottstyvel tur för mig

festen fortsätter den har aldrig tagit slut någonsin




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 352 gånger
Publicerad 2012-06-10 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag uppskattar dina dikter samt din förträffliga visningsbild, T.R Ekman. Det är charmigt, melankoliskt och med hög promille.
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman