Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om om fanns


fast jag önskar det inte vore så,
Fast jag borde gå hem
så är det bara dig jag kan tänka på.
Fast det inte skulle hända
Så har det sargade hjärtat börjat slå

Fast jag inte vet vad du känner
Så hoppas jag ändå
Fast jag inte vågar, fast jag inte har styrka nog
Kan jag ändå ibland känna mig modig.
Fast de sa åt mig att gå
Kommer jag alltid vid din sida stå.
Fast jag ljög några gånger
Tror jag på fullt allvar att du förlåter mig
Fast livet är bra skitigt
Är det bara du som kan förstå
Varför jag gjorde så
Fast ingen annan hör
Hör du allting
Du ser
Allt jobbigt som jag bär på
Fast ingen annan borde lyssna
Vill jag berätta för alla
Fast jag borde varit tyst
Kommer du nu kanske fatta....




Fri vers (Fri form) av enklarader
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-10 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader