Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drar ner dig





kvalmigt
suddigt
svagt kaffe

som en deg utan dig idag



men inte som en bulle
mer som en kapsel med pulver

jag fick en halv
idag

influensa abstinens
dryg ryggvärk

sömnbegär



kuddigt
svullet rundat
täcket sommarsval

väntar i vinröda rummet
nattens förlösande

sömn



utan dig
pulver
kommer svettningarna

uppvaknanden

låter dem passera

som vatten på en gås



du lurar mig inte längre
jag har blivt skarpsynt på gamla dar

så kom inte hit och kräv
stanna hemma med din väv

av sakta mördande


jävla morfinhelvete











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-10 19:52



Bookmark and Share


  Dufvenberg
att vara arg kan vara bra!

ta sig ton!
2012-06-11

    ej medlem längre
Nu skriker du med små bokstäver igen...du hörs och jag hör att du är både arg och frustrerad. Och jag, jag kan inte annat än applådera!
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP