Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande


Saknar dig fortfarande

men inte alltid

bara någon gång ibland

vid ett visst vägskäl

när jag hör en speciell sång

när jag ser en film


Möten med andra människor

skapar nya minnen

samlar på allt det goda

och förkastar resten




Fri vers av Harriette
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-11 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette