Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner


Jag tycker fortfarande om dig

och vi säger oss vara vänner

så tveeggat

som att gå på slak lina

att inte falla åt något håll

att vara vän

men inte älska

att minnas

men inte ångra

så svårt




Fri vers av Harriette
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-12 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette