Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, döden, min vän

Jag är min egen
dolk, pil och svärd som klyver
molnen, intet, allt
Mina bekymmer delas
i mindre portioner




Bunden vers (Tanka) av Cammie
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-11 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie