Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget dåligt väder det finns bara dåliga kläder

Vad då gummi

frågar du

när du står ståndaktigt inför porten
till min inre gård
och knackar på
pockar på
och vill in


Jag kan lämna mina soldater utanför

föreslår du frustrerat

samtidigt som du veknar inför mig
min beslutsamhet

Du har missat poängen

säger jag

Vill du inte sexa med mig

frågar du

(Nej, jag vill trea
tänker jag
och fnissar för mig själv)

Jo, men på mina villkor

säger jag


Take it or leave it

grow up

learn to glide





Fri vers (Fri form) av Cammie
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie